Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Τσίπρας: Μας κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που μας φόρτωσαν 340 δισ. χρέος!

ΤΣΊΠΡΑΣ: ΜΑΣ ΚΟΥΝΆΝΕ ΤΟ ΔΆΧΤΥΛΟ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΌΡΤΩΣΑΝ 340 ΔΙΣ. ΧΡΈΟΣ!




Από τη Λιβαδειά όπου μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία και παράλληλα έκανε προσκλητήριο στον ελληνικό λαό να βάλει τέλος στα “σχέδια της αριστερής παρένθεσης”.

Παράλληλα, επανέλαβε πως η Ευρώπη είναι υπεύθυνη για το μεταναστευτικό και κατηγόρησε τη ΝΔ πως εκμεταλεύεται για μικροπολιτικούς λόγους τον πόνο των προσφύγων.

Επίσης, απευθύνθηκε στους αγρότες τονίζοντας πως “μόνο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δώσει ανοιχτές μάχες για να βελτιώσει τις ζωές τους”.

“Είμαστε, όλες και όλοι εδώ, στο νέο μεγάλο προσκλητήριο για τη Δημοκρατία, στο νέο μεγάλο προσκλητήριο για την κοινωνική δικαιοσύνη Στις 25 Γενάρη ανοίξαμε λογαριασμούς με την ιστορία. Δε θα τους αφήσουμε στη μέση”, τόνισε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο Αλέξης Τσίπρας.

Για το μεταναστευτικό είπε πως “η θάλασσα του Αιγαίου χθες ξέβρασε τον ευρωπαϊκό πολιτισμό στις ακτές της Αλικαρνασσού. Μαζί με τους πρόσφυγες ξεβράζεται και η Ευρώπη.Δεν αρκεί να συμπάσχουμε με τους πρόσφυγες. Πρέπει να αφυπνιστούμε, να εξεγερθούμε και να δράσουμε. Χωρίς κοινή λύση η Ευρώπη πισωγυρίζει”.

Και επιτέθηκε στη ΝΔ λέγοντας πως “ο λαϊκισμός και η ψηφοθηρία έχουν τα όριά τους. Η Νέα Δημοκρατία είναι, λοιπόν, σήμερα υπόλογος και όχι τιμητής”.

“Η συμμαχία της διαπλοκής και της διαφθοράς καραδοκεί να κάνει πράξη τον αρχικό της σχεδιασμό της παρένθεσης”, σημείωσε επίσης, ενώ άφησε σαφείς αιχμές για τους πρώην συντρόφους του λέγοντας πως “έριξαν την πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς αριστεροί βουλευτές μέσα στο κοινοβούλιο”.

Όσο για τα διλήμματα των εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε χαρακτηριστικά: “O ελληνικός λαός ψηφίζει ή την παλινόρθωση της διαπλοκής ή την πορεία προς το αύριο που εγγυάται η κυβέρνηση του. Αυτοί που χρέωσαν επί 40 χρόνια διακυβέρνησης το τόπο με 340 δις χρέος, έχουν το θράσος να μας κουνάνε και το δάκτυλο.

Γι’ αυτό, κύριε Μεϊμαράκη, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

Σε ποιους θα εμπιστευτούμε την απελευθέρωση της χώρας από όσα την κρατούν καθηλωμένη; Στους δεσμοφύλακες;

Σε ποιους θα εμπιστευτούμε την αναμέτρηση με τη διαφθορά; Στους κουμπάρους της;”

Κλείνοντας τόνισε: “Η Ελλάδα στο τέλος αυτής της τετραετίας θα βρίσκεται σε τελείως διαφορετική θέση. Γιατί έχουμε το λαό με το μέρος μας. Ξεμπερδεύουμε με το παρελθόν, κερδίζουμε το αύριο. Γεια σας και με τη νίκη στις 20 Σεπτέμβρη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/