Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΚΚΙ –Αποκάλυψη!!! Πως θα φτάσουμε στις συντάξεις

ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά
www.dikki.org  Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289
14/09/2015
Η απερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει επιμελώς να αποκρύβει τις ολέθριες συνέπειες του Γ Μνημονίου, κυρίως μέσα από ένα καταιγισμό πληροφοριών και «ψιλών γραμμάτων» που θυμίζουν ασφαλιστικό συμβόλαιο. Όμως τελικά είναι αδύνατο να αποφύγει  τον έλεγχο  από τους πιο επιμελείς αναγνώστες των καταστροφικών ρυθμίσεών της, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και στελέχη που συμπορεύτηκαν μαζί της το τελευταίο διάστημα. Έτσι ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής και Εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος  έφερε σήμερα στην επιφάνεια την «πρόσδεση» των συντάξεων στην ακίνητη περιουσία των συνταξιούχων πολιτών (τρίτο μνημόνιο, νόμος 4336, σελίδα 1020), πράγμα που συνιστά άμεση επίθεση στα εισοδήματα των πολιτών και ιδιαίτερα αυτών που διαθέτουν ελάχιστους πόρους καθώς επένδυσαν την  αποταμίευσή τους στη σημερινή, απαξιωμένη πλέον, περιουσία.
Η συγκεκριμένη ρύθμιση δεν αποτελεί μόνο κόλαφο εναντίον  των πολιτών που  βασίστηκαν σε κάποια ακίνητη περιουσία με  την προσδοκία μιας αξιοπρεπούς ζωής στην τρίτη ηλικία :  Επί πλέον είναι μια ρύθμιση νεοαποικιακού τύπου, καθώς  εξωθεί στη ρευστοποίηση όσο-όσο  των ελληνικών ακίνητων περιουσιών  και επομένως  την αγορά-κατάληψή τους από συμφέροντα προσκείμενα στις  κατοχικές δυνάμεις των πιστωτών τοκογλύφων.
Καταγγέλλουμε    για μια ακόμη φορά την μνημονιακή αθλιότητα και ψευδολογία, και καλούμε την ελληνική κοινωνία  να μην αυτοχειριαστεί με τη ψήφο  της 20ηςΣεπτεμβρίου.
Δελτίο τύπου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/