Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Άρθρο της Χριστίνας Σαρδέλη

Στις εκλογές στις 20 Σεπτέμβρη η εκλογική συνεργασία Ανταρσυα-ΕΕΚ-ανένταχτοι αγωνιστές διεκδικεί την ψήφο της κάθε Ελληνίδας και του κάθε Έλληνα ,που νιώθουν ότι πλήττονται βάναυσα και άδικα από τις επιπτώσεις της εφαρμογής εδώ και 5 χρόνια των μνημονιακών πολιτικών .Πολιτικές που είναι απόρροια των επιλογών του διεφθαρμένου αστικού πολιτικού συστήματος στη χώρα μας,των ντόπιων κεφαλαιοκρατικών συμφερόντων και βέβαια των ξένων ιμπεριαλιστικών κέντρων(Ε.Ε,ΗΠΑ, Ευρωζώνη ,ΔΝΤ,ΝΑΤΟ κλπ)Διεκδικούμε μέσα από αυτές τις εκλογές η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποκτήσει δυνατότερη φωνή ,την οποία θα χρησιμοποιήσει δίπλα στο λαό, μαζί με το λαό για να προασπίσει τα συμφέροντα του. Γιατί όμως ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ?
Γιατί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ από την αρχή της κρίσης ,πρόταξε το συμφέρων του λαού και αντιπρότεινε τον μοναδικό τρόπο που μπορεί η χώρα μας να απεμπλακεί από τις μνημονιακές πολιτικές ο οποίος είναι η έξοδος από το ευρώ και την Ε.Ε με αντικαπιταλιστικό πρόσημο. Γιατί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ποτέ δεν μάσησε τα λόγια της και από την αρχή έως σήμερα ,φρόντιζε και φροντίζει να δείχνει στο λαό ότι η κρίση δεν οφείλεται στον ίδιο ,όπως του λένε όλα τα αστικά κόμματα της Ελλάδας ,αλλά είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας του κεφαλαίου να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του εις βάρος της εργατικής τάξης.
Γιατί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν αναγνωρίζει ένα χρέος παράνομο και επονείδιστο  το οποίο άλλοι το δημιούργησαν και τώρα καλούν το λαό να το πληρώσει .Γιατί σε όλα αυτά τα δύσκολα 5 χρόνια που περάσαμε και σε αυτά που έρχονται ,ήταν και θα είναι δίπλα σε κάθε κίνημα ,σε κάθε απεργία ,σε κάθε δίκαια ταξική διεκδίκηση ,αλληλέγγυα και μαχητική.
Γιατί είναι ξεκάθαρα απέναντι σε κάθε ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας σε ιδιώτες κεφαλαιοκράτες ,που οι εκάστοτε ντόπιοι κυβερνητικοί υποτελείς ,καθ υπόδειξη των Ευρωπαίων νταβατζήδων τους, βαφτίζουν αποκρατικοποίηση και μοχλό για ανάπτυξη .Γιατί το περήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου που κάποιοι ξεδιάντροπα το έκαναν Ναι ,πρέπει να βρει φωνή δυνατή να εκφραστεί ,και να αποκαταστήσει τη δυναμική του. Γιατί εδώ και 5 χρόνια πέραν όλων των άλλων αυτό που έχει καταστραφεί ολοσχερώς στη χώρα μας είναι η ίδια η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Γιατί στο όνομα του ιμπεριαλισμού εκατομμύρια άνθρωποι αναγκάζονται εν μια νυκτι να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές τους εστίες ,να γίνουν πρόσφυγες και να αποτελέσουν το φτηνό εργατικό δυναμικό που ονειρεύεται το κεφάλαιο .Για όλους αυτούς και για χιλιάδες άλλους ακόμα είναι επιτακτική η ανάγκη να δυναμώσει η φωνή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ώστε μαζί με άλλες δυνάμεις να δημιουργηθεί ένα μεγάλο μέτωπο του ΟΧΙ που θα ανατρέψει και θα σαρώσει της μνημονιακές πολιτικές και τα θεσμικά και εξωθεσμικά κέντρα που τις επιβάλλουν .Ζητάμε τη ψήφο σας κοιτάζοντας σας καθαρά στα μάτια και στοιχισμένοι ακριβώς δίπλα σας στους κοινούς μας αγώνες.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΡΔΕΛΗ, υποψήφια βουλευτής στο νομό Μεσσηνιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/