Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ "ΤΡΙΚΚΗ"

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ "ΤΡΙΚΚΗ"
10 Oct 2015 

H ANT.AΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων του εργοστασίου γάλακτος "Τρίκκη", υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους για δουλειά, συλλογικές συμβάσεις και εργασιακά δικαιώματα, για πληρωμή των δεδουλευμένων, για μια αξιοπρεπή ζωή. Οι εκβιασμοί και οι απειλές της εργοδοσίας, όπως και οι "πλάτες" που στήνουν κάποιοι "συνδικαλιστές", δε θα περάσουν!
Απαιτείται η ενεργός συμπαράσταση των εργαζομένων και των αγροτών, των υποαπασχολούμενων και των ανέργων, της νεολαίας και των τοπικών κινημάτων, των πολιτικών οργανώσεων και των μετωπικών κινήσεων, των σωματείων και των συνδικάτων, στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους του εργοστάσιου γάλακτος.
Η μνημονιακή λαίλαπα και η εφαρμογή των αντεργατικών νόμων που πηγάζουν από τις συμφωνίες των κυβερνήσεων με τους δανειστές- δυνάστες του λαού μας, έχουν οδηγήσει στο μόνιμο εκβιαστικό δίλημμα προς τους εργαζόμενους: " Ή σκύβετε το κεφάλι ή σας το κόβουμε"!
Και όπως αποδείχθηκε περίτρανα, κι όσες κι όσοι υποτάχθηκαν στους εκβιασμούς, ούτε το κεφάλι τους σώσανε στο τέλος, ούτε τις δουλειές τους. Απλά καταργήθηκαν κι άλλα δικαιώματα στο βωμό της επιβίωσης των εργοστασίων και υπέρ των κερδών των εργοδοτών.
Τα παραδείγματα αμέτρητα, όπως αμέτρητες οι στρατιές των ανέργων και όπως αμέτρητα τα εκατομμύρια των ευρώ που βρίσκονται στην Ελβετία και σε άλλους φορολογικούς παραδείσους, φυγαδευμένα από τα "φιλεύσπλαγχνα" αφεντικά!
Μόνο ο ασυμβίβαστος αγώνας με την ενεργό υποστήριξη και την ταξική αλληλεγγύη του κόσμου της εργασίας, μπορεί να φέρει νίκες! Νίκες απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές και στους μονοδρόμους της κατάργησης κάθε εργασιακού δικαιώματος που υποστηρίζει η ΕΕ, οι τρόικες και τετρατόικες και που ψηφίζουν οι κυβερνήσεις μας.

Αλληλεγγύη και υποστήριξη στους εργαζόμενους, μαζικές κινητοποιήσεις στην πόλη μας για τη στήριξη του αγώνα τους!
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/