Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΚΚΕ: Ο κ. Σαντορινιός Νεκτάριος έχει χάσει τελείως την επαφή με την πραγματικότητα…

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν ξέρουμε αν ο κ. Σαντορινιός Νεκτάριος, ως βουλευτής μιας εξίσου αντιλαϊκής κυβέρνησης με τις προηγούμενες έχει χάσει τελείως την επαφή με την πραγματικότητα όταν λέει ότι, το ΚΚΕ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για εμπορευματοποίηση της Υγείας, ή συνειδητά , όπως και η κυβέρνησή του απογειώνουν το «δούλεμα» σε βάρος του λαού , για να μπορέσουν έτσι να λανσάρουν την απάτη, ότι «η απάντηση στα σημερινά προβλήματα (...) δεν μπορεί παρά να είναι το πέρασμα σε μια Νέα Μεταπολίτευση»...

Δεν χρειάζεται να λέει το ΚΚΕ πόσα πληρώνουν οι ασθενείς για την Υγεία τους, για τα φάρμακά τους, για τις νοσηλείες τους. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνει συνεχώς τις τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό, σε υγειονομικό υλικό. Την απάντηση μπορεί να την πάρει από τους ίδιους τους ασθενείς και τους εργαζόμενους στις δημόσιες μονάδες υγείας.

Ο αποπροσανατολισμός όμως, αποτελεί κομβικό στοιχείο της κυβερνητικής τακτικής.

Μιλούν για «αποτελεσματική προστασία και διεύρυνση των κοινωνικών δικαιωμάτων» την ώρα που όχι μόνο διατηρούν στο ακέραιο όλα τα αντιλαϊκά μέτρα των προκατόχων τους, αλλά προσθέτουν συνεχώς νέα βάρη στην πλάτη του λαού, ακριβώς γιατί αυτό απαιτούν οι ανάγκες του κεφαλαίου.

Μιλούν για «νέο ξεκίνημα» και «επαναθεμελίωση της δημοκρατίας», όταν όλες αυτές οι κορόνες σταματάνε έξω από τους χώρους δουλειάς, έξω από τα ξενοδοχεία, καταρρέουν μπροστά στις αποφάσεις της ΕΕ και του ΝΑΤΟ για ένταση της καταστολής στο εσωτερικό και κλιμάκωση των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων σε όλο τον κόσμο. Γίνονται «αέρας» όταν οι «κατεπείγουσες» ανάγκες του κεφαλαίου οδηγούν όλες τις κυβερνήσεις του να παραβιάζουν συστηματικά, ακόμα και όσα προβλέπονται στη λειτουργία του αστικού κοινοβουλίου, με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και fast track διαδικασίες.

Ντύνουν με «προοδευτικό» μανδύα και τις επόμενες αντιδραστικές αλλαγές που προωθούν, προκειμένου να εξασφαλίζεται παράλληλα η περιβόητη «ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πολιτικών στο κράτος», η μέγιστη δυνατή νομιμοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής, ο συμβιβασμός του λαού στη ζωή με ψίχουλα...

Μόνο που ο λαός δεν έχει καμιά δουλειά να εγκλωβιστεί σε τέτοιου είδους μεθοδεύσεις. Την ώρα που η κυβέρνηση προετοιμάζει τα νέα βάρβαρα μέτρα και προχωρά στην εφαρμογή όσων έχουν ήδη ψηφιστεί, οι εργαζόμενοι και ο λαός χρειάζεται να αντιτάξουν τη δική τους πάλη, ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση διαρκείας, στο δρόμο της συσπείρωσης, της ρήξης και της ανατροπής.

Ρόδος 27 Ιούλη 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/