Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ AMILIA MARE KAI PARADISE VILLAGE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ALDEMAR

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Μια ομάδα εργαζομένων του ξενοδοχείου μας, βλέποντας την κατάσταση που ζούμε όλοι καθημερινά, την ατέλειωτη δουλειά χωρίς ρεπό, τα συχνά εργατικά ατυχήματα και τις επαγγελματικές ασθένειες, την καθυστέρηση του μισθού δυο και τρεις μήνες αλλά και το ότι όποιος αντιδρά μπαίνει στο στόχαστρο, αποφασίσαμε ότι δεν πάει άλλο, είναι καιρός να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να οργανωθούμε.
Έτσι, μετά από κουβέντα, πολύ κόπο και εμπόδια έχουμε πλέον το αποκούμπι μας όλοι οι εργαζόμενοι. Το Σωματείο των εργαζομένων στο Amilia Mare και το Paradise Village είναι γεγονός!
Τώρα είναι ώρα να το αγκαλιάσουμε στα πρώτα του βήματα και να το κάνουμε ισχυρό όλοι οι εργαζόμενοι, να μη μείνει κανείς που δε θα γίνει μέλος. Τώρα μπορούμε να παλεύουμε οργανωμένα, με την ενότητα και τον αγώνα μας να σπάμε το φόβο και την τρομοκρατία.
Αυτό ακριβώς είναι που έχει θορυβήσει διευθυντές και αφεντικά και ψάχνουν τρόπο να φτιάξουν αντι Σωματείο «μαϊμού», κάλπικο, που θα στηρίζει την εταιρεία αντί να αγωνίζεται για τα δίκια μας. Είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσουν να σας πείσουν με το καλό και με το άγριο να υπογράψετε. Αν το δεχτείτε είναι σα να τους δίνετε λευκή επιταγή να σας κάνουν ότι θέλουν. Να συνεχίσουν την απληρωσιά, να σας μειώσουν το μισθό, να μην αφήσουν τίποτα όρθιο.
Θα ακούσετε πολλά για να σας φοβήσουν, να σας κρατήσουν μακριά, να σας αλλάξουν γνώμη. Θα ακούσετε πιθανόν ψευτιές για όσους μπαίνουν μπροστά για τα μέλη της προσωρινής Διοίκησης του Σωματείου μας. Στην πράξη θα φανεί πολύ γρήγορα με ποια πλευρά είναι ο καθένας. Όσοι βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά παίρνοντας αυτή την πρωτοβουλία για να αλλάξουν τα πράγματα είμαστε το ίδιο με εσάς, εργαζόμενοι απλήρωτοι, κουρασμένοι, αγανακτισμένοι. Προμηθευτείτε από τα μέλη της προσωρινής Διοίκησης μια αίτηση και γραφτείτε μέλη του Σωματείου. 
Είμαστε σίγουροι ότι σε ότι τερτίπι δοκιμάσει η εργοδοσία και να είστε βέβαιοι θα δοκιμάσει πολλά, οι εργαζόμενοι από δω και πέρα θα το αντιμετωπίσουμε οργανωμένα. Όπως είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε την αλληλεγγύη συναδέλφων μας από άλλα ξενοδοχεία και άλλους κλάδους αν δοκιμάσει κανείς να απλώσει χέρι πάνω σε μας και το Σωματείο μας.
Καλούμε τους συναδέλφους από τα άλλα ξενοδοχεία της περιοχής μας που γνωρίζουμε ότι περνούν δύσκολα, να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, το δρόμο της οργάνωσης, γιατί είναι μονόδρομος για τους εργαζόμενους.

Η προσωρινή Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/