Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Γραμματέα του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Γραμματέα του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Mediterranean, με τη συμμετοχή πολλών πολιτών που για πρώτη φορά προσέγγιζαν τη ΛΑ.Ε. Την ομιλία ακολούθησε γόνιμος διάλογος με τους παρευρισκόμενους, σχετικά με το προτεινόμενο πρόγραμμα της παράταξης και τους τρόπους εφαρμογής του.

Ιδιαίτερα θερμή και αναπάντεχα ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν όμως τόσο οι πολίτες της Ρόδου όσο και οι κάτοικοι του Αρχαγγέλου, όταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μαζί με εκπροσώπους της τοπικής συντονιστικής επιτροπής της ΛΑ.Ε, επισκέφτηκαν τα καταστήματα στο κέντρο της πόλης και την κοινότητα Αρχαγγέλου αντίστοιχα, αποδεικνύοντας έτσι ότι η κοινωνία πλέον είναι ανοιχτή σε εναλλακτικές προτάσεις για την έξοδο από την κρίση.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας τόνισε:

"Σήμερα η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός δεν έχουν καμία άλλη επιλογή από την άμεση έξοδο από την ευρωζώνη και τη σύγκρουση και ρήξη με τη νεοφιλελεύθερη ΕΕ, στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος που θα περιλαμβάνει τη διαγραφή του χρέους, την αποτελεσματική διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου, τη διαγραφή των χρεών των πιο αδύνατων νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την εθνικοποίηση – κοινωνικοποίηση των τραπεζών, τη διακοπή των ιδιωτικοποιήσεων και την ανάκτηση των δημόσιων στρατηγικών επιχειρήσεων, τη στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και της μικρομεσαίας αγροτιάς, την επαναφορά των εργασιακών κατακτήσεων και την ενίσχυση μισθών και συντάξεων....

Σήμερα είναι πιο αναγκαίο και πιο επείγον από ποτέ να διαμορφωθεί το πιο πλατύ και αγωνιστικό πολιτικό, κινηματικό, κοινωνικό και εκλογικό μέτωπο όλων, χωρίς εξαίρεση, των αριστερών, ριζοσπαστικών, πατριωτικών, δημοκρατικών, αντιμνημονιακών δυνάμεων...

Όσες δυνάμεις του ριζοσπαστικού, αντιμνημονιακού χώρου, δεν συμβάλλουν αυτήν την ώρα στη μεγάλη αντιμνημονιακή συμπαράταξη που έχει ανάγκη ο τόπος, χρεώνονται με μεγάλη ευθύνη απέναντι στο λαό και την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/