Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΜΕ: Πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση στο χώρο του Νοσοκομείου με αφορμή την απεργία στο Δημόσιο

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση στο χώρο του Νοσοκομείου Σωματείων και συνδικαλιστών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ με αφορμή την απεργία στο Δημόσιο. Το Νοσοκομείο επιλέχθηκε συμβολικά εξαιτίας των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει με ευθύνη διαχρονικά των κυβερνήσεων και τα οποία οδηγούν σε επικίνδυνες καταστάσεις για εργαζόμενους και ασθενείς. Σε όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης στο χώρο βρίσκονται εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Οι συγκεντρωμένοι, ανανέωσαν το ραντεβού για τις 8 του Δεκέμβρη, ημέρα Πανεργατικής απεργίας ενάντια στη νέα λαίλαπα μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση, μπροστά στη 2η αξιολόγηση, αλλά και στις επιμέρους κινητοποιήσεις και δράσεις των κλάδων στην πορεία προς την απεργία.

Από τα όσα δημοσιεύονται τις τελευταίες ημέρες γίνεται φανερό, ότι τα μέτρα έχουν αποφασιστεί, έχουν συμφωνηθεί. Είναι μέτρα που χτυπούν τις Συλλογικές Συμβάσεις, βάζουν νέα εμπόδια στη συνδικαλιστική οργάνωση και δράση, δίνουν το πράσινο φως στα αφεντικά να απολύουν όποτε θέλουν όσους θέλουν.

Καλούμε τα Σωματεία της περιοχής μας να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας στις 8 Δεκέμβρη αλλά παράλληλα να βρίσκονται σε επιφυλακή για να απαντήσουν σε ενδεχόμενη προσπάθεια αιφνιδιασμού από την κυβέρνηση.

Τα Σωματεία, οι επιτροπές αγώνα, οι συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ την 8η Δεκέμβρη θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Κύπρου στις 11 το πρωί.

Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ

24 Νοέμβρη 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/