Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Χαιρετισμός Δρ Στέφανου Δράκου στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

ΘΕΜΑ: Χαιρετισμός Δρ Στέφανου Δράκου, πολιτευτή Δωδεκανήσου ΝΔ στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Ο Δρ Στέφανος Δράκος, πολιτευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του κόμματος στην περιοχή. Ακολουθεί ο χαιρετισμός του κου Δράκου:

«Σήμερα ειλικρινά νιώθω ιδιαίτερα τυχερός. Τυχερός και ευλογημένος.
Βρίσκομαι ανάμεσα σε παλιούς και νέους φίλους. Ανάμεσα σε φίλους καρδιάς.
Προτού ξεκινήσω, θα ήθελα να χαιρετήσω την εποικοδομητική παρουσία του πρώην προέδρου και σημερινού Τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, αλλά και να συγχαρώ τον πρόεδρο και τα μέλη της ΝΟΔΕ. Όλους εκείνους που έτρεξαν για να διοργανωθεί με επιτυχία η σημερινή μας εκδήλωση. 
Αξιότιμε πρώην Πρόεδρε και Τομεάρχα,
Αξιότιμε Βουλευτά και αξιότιμοι πρώην Βουλευτές της ΝΔ,
Αξιότιμε Πρόεδρε και πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου,
Μέλη, συναγωνιστές, φίλοι της ΝΔ,
ΟΝΝΕΔίτισσες και ΟΝΝΕΔίτες,
Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Φίλοι καρδιάς,
Η Νέα Δημοκρατία, ήταν, είναι και παραμένει η παράταξη των μεγάλων αποφάσεων, της εθνικής ευθύνης και της προσφοράς. Είναι η παράταξη των ανθρώπων της Ελλάδας και σήμερα, γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, ισχυρότερη. Αυτό συμβαίνει διότι η ΝΔ είναι η παράταξη της αλήθειας. 
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η παράταξή μας, οφείλει να υπηρετήσει την ανάγκη για ουσιαστική πολιτική αλλαγή. Να παλέψει, ώστε το νέο έτος 2017, να είναι η χρονιά της Ελλάδας και των Ελλήνων. Μία χρονιά, που η ΝΔ θα ανοίξει την αγκαλιά της ακόμη περισσότερο και θα αξιοποιήσει στελέχη και ανθρώπους που προσφέρουν στη χώρα, που εργάζονται για την Ελλάδα, τις Ελληνίδες, τους Έλληνες, για τους απανταχού Δωδεκανήσιους και Δωδεκανήσιες.
Η χώρα υπό τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, γύρισε χρόνια πίσω. Μέσα σε δύο έτη διέλυσαν τη χώρα. Θανάτωσαν κάθε ελπίδα για διαφυγή, για σωτηρία. Γιγάντωσαν την αδικία και το πελατειακό κράτος. Δεσμεύτηκαν για ελπίδα και προκάλεσαν θύελλα. Δεσμεύτηκαν για σωτηρία και έφεραν ασφυξία. Δεσμεύτηκαν για διαφάνεια και έχτισαν γιγαντιαίο κομματικό κράτος με εκλεκτούς και φίλους.
Το 2017, η χώρα πρέπει να αλλάξει τροχιά. Οφείλει να γυρίσει την πλάτη στο χθες. Αυτό το χθες που προκλήθηκε από το επικαλούμενο νέο. Όπως είπε και ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, τώρα είναι η ώρα της δικής μας γενιάς. Της γενιάς που θα σηκώσει ξανά την Ελλάδα ψηλά. Όλοι μαζί. Όλοι εμείς, με τους πολλούς, με τους άξιους, με τους άριστους.
Εμείς που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, αλλά και δεκάδες χιλιάδες ακόμη Δωδεκανήσιοι και Δωδεκανήσιες, εμείς είμαστε η ΝΔ. Εμείς, οφείλουμε και πρέπει να εργαστούμε για τα Δωδεκάνησα, για τη χώρα. Εμείς δώσαμε, δίνουμε και θα δώσουμε ξανά τις μεγάλες μάχες. Μάχες νικηφόρες, ενάντια στον κατήφορο, στα αδιέξοδα, στη διαπλοκή.
Εμείς στη ΝΔ, μιλάμε με πράξεις. Πράξεις για τα Δωδεκάνησα. Πράξεις για την Ελλάδα. 
Σας ευχαριστώ θερμά. Σας συγχαίρω εκ νέου και εύχομαι από καρδιάς μία ευλογημένη χρονιά με πολλά μεγάλα και μικρά θαύματα για όσους ειλικρινά τα αξίζουν.
Καλή χρονιά».

Δρ Στέφανος Δράκος
Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ
Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ
Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589 - 6943073256
Email: stefanos.drakos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/