Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση στο Amilia Mare

Σκύλιασε η εργοδοσία της Aldemarμε την εκδήλωση για την 1η Μάη.

Λύσσαξε όλη την εβδομάδα η εργοδοσία προσπαθώντας με κάθε τρόπο να βάλει εμπόδια, στην εκδήλωση που οργάνωσε το Σωματείο για την Πρωτομαγιά.
Μετά την επίδοση εξωδίκους σύμφωνα με το οποίοη Πρωτομαγιά είναι αργία και άρα απαγορεύεται η απεργία (!), ακολούθησαν «προσωπικές» συζητήσεις, επιστολή του διευθυντή προς τους εργαζόμενους ότι δεν εγκρίνει τέτοιες ενέργειες κ.α.
Την Παρασκευή, μέλη του ΔΣ του Σωματείου είχαν στολίσει από νωρίς το πρωί το εστιατόριο προσωπικού με φωτογραφίες από ιστορικές Πρωτομαγιές και είχαν βάλει ένα μικρό πανό.
Η ερογοδοσία τα ξήλωσε και κλείδωσε το εστιατόριο προσωπικού στέλνοντας τους εργαζόμενους για πρώτη φορά όσα χρόνια δουλεύουν στο ξενοδοχείο να φάνε σε εστιατόριο πελατών!
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τελικά στην πύλη του ξενοδοχείου. Η ομιλία που ξεκίνησε από την ιστορική αναφορά και κατέληγε στο σύγχρονο νόημα της Πρωτομαγιάς και το φετινό περιεχόμενο που της δίνει το ταξικό κίνημα, αφιερωμένη δηλαδή στην πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Ενημέρωσε τέλος για την πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει τα μέτρα για ψήφιση το αμέσως επόμενο διάστημα και ότι με αποφασιστική παρέμβαση του ΠΑΜΕ, κηρύχθηκε απεργία για τις 17 Μάη. Η εκδήλωση έκλεισε με προβολή βίντεο, σε λάπτοπ.
Το Σωματείο καλεί τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στον αγωνιστικό γιοργασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, στην απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κύπρου στις 11.00 το πρωί, και σε συμμετοχή στην απεργία στις 17 Μάη.

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Ρόδος, 28 Απρίλη 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/