Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Νίκος Ανδρουλάκης: Τα οφέλη από την ανάπτυξη στον τουρισμό να μοιραστούν και στους εργαζόμενους

Συνάντηση του ευρωβουλευτή και υποψήφιου για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης με τη διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων 

«Τα τεράστια οφέλη από την εκρηκτική ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου τα τελευταία χρόνια θα πρέπει να διανεμηθούν και στους εργαζόμενους». Την δήλωση αυτή έκανε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσίας της Δημοκρατικής Παράταξης, Νίκος Ανδρουλάκης μετά τη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων. 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, ο κ. Ανδρουλάκης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΟΕΕ - ΥΤΕ, άκουσε τα προβλήματα των εργαζόμενων στον κλάδο και δεσμεύτηκε να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις του στην επίλυσή τους. 
Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους ανέφεραν στον κ. Ανδρουλάκη την αβεβαιότητα που αισθάνονται σε έναν κλάδο που θεωρείται η «βαριά βιομηχανία» της χώρας και συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της οικονομίας. Εκαναν λόγο για την υποβαθμισμένη δουλειά ή ανεργία, για έναν κλάδο όπου κυριαρχεί η εργοδοτική ασυδοσία με τα αιφνίδια λουκέτα, η αδήλωτη ή ψευδώς δηλωμένη απασχόληση, τα εξαντλητικά ωράρια και οι απλήρωτοι μισθοί. 
Ο ευρωβουλευτής επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση που επιδεικνύει στην αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων αλλά και στο γεγονός ότι «στον ταχύτερα αναπτυσσόμενο κλάδο της οικονομίας, με έσοδα που ξεπερνούν τα 14 δισ. ευρώ ετησίως, είναι αδιανόητο οι εργαζόμενοι να μένουν απροστάτευτοι. Το κυβερνητικό success story για τις επιδόσεις του τουρισμού καθώς και για την ανάπτυξη που έρχεται, προσκρούει στη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο». 

Νίκος Ανδρουλάκης - Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ - Μέλος S&D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/