Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Για το θέμα του υποσταθμού της ΔΕΗ: Απόλυτα εκτεθειμένος είναι ο Δήμαρχος της Ρόδου

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ

Για το θέμα του υποσταθμού της ΔΕΗ: Απόλυτα εκτεθειμένος είναι ο Δήμαρχος της Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απόλυτα εκτεθειμένος είναι ο Δήμαρχος της Ρόδου, στα χέρια του οποίου είναι από 18 Σεπτέμβρη η Απόφαση του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, σχετικά με την ανάκληση της αδείας εργασιών για τον υποσταθμό υψηλής τάσης της ΔΕΗ στον Άγιο Νικόλαο και παρ’ όλα αυτά οι εργασίες εκεί συνεχίζονται εντατικά.
Η στάση γενικά των αρμόδιων φορέων και της ίδιας της Δημοτικής Αρχής, φανερώνει μέχρι σήμερα, ότι οι απαιτήσεις της ιδιωτικοποιημένης ΔΕΗ είναι σε προτεραιότητα, μπροστά στην υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων του Αγίου Νικολάου.
Οι εξελίξεις όμως αυτές και ό,τι σχετίζεται με τον υποσταθμό στον Αγιο Νικόλαο, εντάσσονται στην πολιτική απελευθέρωσης της ενέργειας και της στήριξης των επιχειρηματικών ομίλων που ενδιαφέρονται για κερδοφόρες επενδύσεις στο τομέα αυτό. 
Κυβέρνηση και πολιτικές δυνάμεις είτε κόμματα , είτε παρατάξεις στο Δήμοπου στηρίζουν αυτή τη πολιτική έχουν τεράστιες ευθύνες γιατί στην ουσία οι πραγματικοί ένοχοι μένουν στο απυρόβλητο. Αποθρασυμένοι οι επιχειρηματικοί όμιλοι συνεχίζουν να επιβάλλουν τα επενδυτικά τους σχέδια με όποιο τρόπο τους συμφέρει, αδιαφορώντας για τις επικίνδυνες επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων της περιοχής.
Αυτήν ακριβώς την πολιτική , που κάνει την ενέργεια εμπόρευμα στα χέρια των επενδυτών σ’ ένα ξέφρενο κυνήγι κέρδους πρέπει να βάλουν στο στόχαστρο της πάλης τους οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου και όλες οι λαϊκές οικογένειες στη Ρόδο, για να έχει προοπτική ο αγώνας τους.

Ρόδος 21/09/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/