Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

ΟΓΕ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ALDEMAR

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΡΟΔΟΥ 
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΓΕ)
κινητό : 6909423340

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ALDEMAR

Η Ομάδα Γυναικών Ρόδου της ΟΓΕ καταγγέλλει τις 6, μέχρι στιγμής, απολύσεις στις οποίες προχώρησε ο ξενοδοχειακός όμιλος “Aldemar”, λίγες μόλις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα.
Ο συγκεκριμένος όμιλος είναι πλέον γνωστός για τη «φιλεργατική» του δράση αφού όλο το προηγούμενο διάστημα, την ίδια στιγμή που βραβεύεται για την κοινωνική του ευαισθησία (επειδή προσφέρει κάποια ψίχουλα από τα κέρδη που έχει απομυζήσει όλη τη σεζόν από τους εργαζόμενους στο συσσίτιο του Δήμου), έχει εξαπολύσει κυνηγητό στους εργαζόμενους, ειδικά στους πιο πρωτοπόρους και μέλη του σωματείου με εκβιασμούς για να διαγραφούν από το σωματείο, εξώδικα κλπ.
Αποκορύφωμα οι 6 απολύσεις λίγο πριν τα Χριστούγεννα, που φημολογείται ότι θα φτάσουν τις 30. Μάλιστα μέσα στους 6 απολυμένους εργαζόμενους βρίσκεται και μια έγκυος γυναίκα!
Έχουν θράσος να τολμούν να απολύουν τους ίδιους εργαζόμενους που όλη τη σεζόν βγάζουν όλη τη δουλειά και βρίσκονται πίσω από το πολυδιαφημισμένο τουριστικό προϊόν που υποτίθεται ότι έχει φέρει την ανάπτυξη στο νησί. Τους ίδιους εργαζόμενους που δουλεύουν από ήλιο σε ήλιο, πολλές φορές απλήρωτοι ή χωρίς ρεπό. 
Έχουν θράσος να τολμούν να απολύουν έγκυο γυναίκα, τη στιγμή που οι έγκυες καμαριέρες στα ξενοδοχεία του ομίλου δουλεύουν κυριολεκτικά μέχρι να γεννήσουν μέσα στα χημικά και καθαρίζοντας τον ίδιο αριθμό δωματίων μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης τους.
Στεκόμαστε αλληλέγγυες στους απολυμένους εργαζόμενους, σε όλους τους εργαζόμενους που αγωνίζονται για τα αυτονόητα δικαιώματά τους, που έχουν καταντήσει πολυτέλεια.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στα ξενοδοχεία του ομίλου, να συσπειρωθούν στο σωματείο τους, αλλά και τις γυναίκες εργαζόμενες να συσπειρωθούν στην Ομάδα Γυναικών και να παλέψουμε σαν μια γροθιά. 

Χαμένος αγώνας είναι μόνο ο αγώνας που δε δίνεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/