Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Η Ο.Γ.Ε., πραγματοποίησε την εκλογοαπολογιστική της Συνέλευση και εξέλεξε νέα Διοικούσα Επιτροπή.

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΡΟΔΟΥ 
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΓΕ)
κινητό : 6909423340

Ρόδος 11/12/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 9/12/2017 η Ομάδα Γυναικών Ρόδου, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (Ο.Γ.Ε.), πραγματοποίησε την εκλογοαπολογιστική της Συνέλευση και εξέλεξε νέα Διοικούσα Επιτροπή. 
Παρουσιάστηκε ο απολογισμός των τελευταίων δύο ετών από την απερχόμενη Διοικούσα και συζητήθηκε το νέο πρόγραμμα δράσης της ομάδας μας που πρέπει να αποτελέσει αφορμή για να συζητήσουμε, να προβάλουμε και να συσπειρώσουμε τις γυναίκες στη μόνη διέξοδο από τη σημερινή βαρβαρότητα : Στην αγωνιστική μας δράση ενάντια στους επιχειρηματικούς ομίλους, τις κυβερνήσεις τους και την ΕΕ. Μόνο αυτή μπορεί να επιβάλει το δίκιο μας, διεκδικώντας την αναπλήρωση των απωλειών μας, την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας. 
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης εκδόθηκε ψήφισμα – καταγγελία ενάντια στην απόφαση των ΗΠΑ για αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Ακολουθεί το ψήφισμα :
Η Ομάδα Γυναικών Ρόδου της ΟΓΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση των ΗΠΑ που αναγνωρίζουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και ανοίγουν “τους ασκούς του Αιόλου” στο Παλαιστινιακό. Με προκλητικότητα μάλιστα και κυνισμό ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν. Τράμπ, χαρακτήρισε το κράτος του Ισραήλ ως “μία από τις πιο πετυχημένες δημοκρατίες στον κόσμο”. Αυτό το δολοφονικό κράτος που συνεχίζει δεκάδες χρόνια τώρα την κατοχή των Παλαιστινιακών εδαφών και βασανίζει έναν ολόκληρο λαό με τους εποικισμούς, τις δολοφονίες, τους χιλιάδες πολιτικούς κρατούμενους.
Την ίδια στιγμή ΗΠΑ και ΕΕ χαρακτηρίζουν ως τρομοκράτη τον παλαιστινιακό λαό που παλεύει για να ζήσει σε μια ελεύθερη πατρίδα, κυρίαρχος στον τόπο του. Η νέα αυτή πρόκληση εντάσσεται στα ευρύτερα σχεδία τους για τη «Μεγάλη Μέση Ανατολή» που θα προκύψει από τις στάχτες της Συρίας, της Λιβύης, του Ιράκ και των υπόλοιπων χωρών, που ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ έριξαν στις φλόγες του πολέμου.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αναγνωρίσει άμεσα το Παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, όπως αποφάσισε η ελληνική Βουλή από το 2015.
Η ελληνική κυβέρνηση αντί γι’ αυτό στηρίζει ενεργά το κράτος – δολοφόνο, αναβαθμίζοντας τις στρατιωτικές και εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ, ενώ συμμετέχει ενεργά στα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην περιοχή. 

H Διοικούσα Επιτροπή
της Ομάδας Γυναικών Ρόδου
μέλους της Ο.Γ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/