Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΔΗΚΚΙ : Με εκφωνητή Παπαχελά Μουζάλας-Τσίπρας το τερμάτισαν.

Δελτίο τύπου
Η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ ακολουθώντας πιστά την εθελόδουλη πολιτική της, προχώρησε πάλι σε μια κίνηση πρωτόγνωρη για τα ελληνικά πολιτικά-διπλωματικά δεδομένα και τις αξιακές πεποιθήσεις του Ελληνικού Λαού ,εκθέτοντας μας στην Διεθνή κοινότητα. Προσπαθώντας να είναι αρεστή και υπάκουη με τις επιθυμίες του βάρβαρου, αυταρχικού και εν πολλοίς τρομοκρατικού καθεστώτος της Τουρκίας, ξεπερνώντας κάθε έννοια δικαίου και θρασύτητας, προέβη στην σύλληψη και παράνομη κράτηση του Τούρκου στρατιωτικού (κατηγορείται από το καθεστώς της Άγκυρας ότι συμμετείχε μαζί με άλλους επτά συναδέλφους του που επίσης κρατούνται στην χώρα μας ,στο πραξικόπημα κατά του Ερτογάν )καθώς ανεστάλη η χορήγηση ασύλου, που του είχε αποδοθεί από την αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή, κατόπιν προσφυγής του ελληνικού δημοσίου εναντίον αυτής της απόφασης με σχετικό αίτημα.
Να θυμίσουμε ότι ο Άρειος  Πάγος είχε απορρίψει  κάθε ενδεχόμενο έκδοσης και των 8 Τούρκων στρατιωτικών στην Τουρκία, με το σκεπτικό ότι δεν θα τύχουν δίκαιης δίκης λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην γείτονα χώρα.
Ο κατήφορος όμως για τους κυβερνώντες δεν τελειώνει εδώ!
Δια στόματος υπ. Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή διατυπώθηκε ότι υπάρχει η δυνατότητα να δικαστούν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί στην Ελλάδα αν ζητηθεί από την Τουρκία! Δηλαδή να μετατρέψει την χώρα μας σε στρατοδικείο για χάριν του κράτους τρομοκράτη(Τουρκία) με στοιχεία που θα προσκομίσουν οι Αρχές ασφαλείας της γείτονος κατ' εντολή του Σουλτάνου Erdogan,όσο για την εγκυρότητα τους και την αξιοπιστία τους είμαστε "σίγουροι" .
Εξάλλου εχθές το βράδυ στην εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά στο ΣΚΑ'Ι' , ο ανεκδιήγητος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας "ξαναχτύπησε" σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε.
Προσπαθώντας για μια ακόμα φορά να παρέμβει στις αποφάσεις της δικαιοσύνης η κυβέρνηση δια στόματος Μουζάλα ,αναφέρεται με περίσσεια "δημοκρατική ευαισθησία" ότι δεν θα ήθελε η χώρα του να παραχωρήσει άσυλο σε πραξικοπηματίες.
Εν ολίγοις δείχνει τον δρόμο στους δικαστές προκειμένω να καταδικάσουν τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς και εν συνεχεία να τους παραδώσει στην Τουρκία, επιβεβαιώνοντας και αποδεικνύωντας  στην πράξη ότι η κυβερνητική πολιτική ασκείται με την αντίληψη της Φινλανδοποίησης της χώρας!
Ο εξευτελισμός και η δουλικότητα της κυβέρνησης δεν έχει όρια ,καθιστώντας την ταυτόχρονα μια επικίνδυνη κυβέρνηση τόσο για τον ελληνικό Λαό όσο και για τους γειτονικούς Λαούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/