Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Εκδήλωση- Παρουσίαση των Θέσεων για την 4η Συνδιάσκεψη

Την Παρασκευή 16/3 στις 9 μ.μ. στο Πανελλήνιον, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση στα Τρίκαλα, για την παρουσίαση των Θέσεων για την 4η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., με ομιλητή το μέλος της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής, Αντώνη Δραγανίγο. 
Σε ένα τοπίο πολέμων και ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων κι ανταγωνισμών, ξεριζωμών λαών και πρωτόγνωρων κυμάτων προσφυγιάς, έξαρσης εθνικισμών, ανόδου φασιστικών και ρατσιστικών ιδεών, φτώχειας κι εξαθλίωσης, κατάργησης κάθε ίχνους κοινωνικών, εργασιακών, δημοκρατικών δικαιωμάτων και λαϊκών ελευθεριών, μόνη ελπίδα οι αγώνες των λαών και των εργαζομένων, η αντίσταση στον κανιβαλικό καπιταλισμό και τις πολιτικές που εφαρμόζει, η οργάνωση του λαού και η ανατροπή του βάρβαρου αυτού συστήματος. 
Η σύγχρονη κομμουνιστική προοπτική που θα οδηγήσει στην κοινωνική απελευθέρωση και στην απαλλαγή της ανθρωπότητας από τα δεσμά του κεφαλαίου.
Με αυτά τα μεγάλα ερωτήματα, καλούμαστε να αναμετρηθούμε στη Συνδιασκέψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, να αναμετρηθούμε στις δύσκολες προκλήσεις στο παρόν, για να μπορέσουμε να νικήσουμε και να ζήσουμε σε έναν κόσμο ανθρώπινο στο μέλλον.
Ανοικτά μπροστά στην κοινωνία και δημοκρατικά με τον κόσμο με τον οποίο καθημερινά μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες και δίνουμε κοινούς αγώνες. 

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία, τον κόσμο του αγώνα, της αριστεράς και των κινημάτων, να συμμετέχουν στην εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων για τη Συνδιασκέψη και στη συζήτηση που θα ακολουθήσει.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/