Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Για το θέμα της επερώτησης στην Περιφερειακή Αρχή σχετικά με διαγωνισμό για προμήθεια λαμπτήρων LED.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 

Δελτίο Τύπου 
Για το θέμα της επερώτησης στην Περιφερειακή Αρχή σχετικά με διαγωνισμό για προμήθεια λαμπτήρωνLED. 

Τόσο η υπόθεση της «νομιμότητας» του διαγωνισμού για την παράδοση της διαχείρισης του Φράγματος Γαδουρά, όσο και η «νομιμότητα» του διαγωνισμού για την ανάθεση της προμήθειας των λαμπτήρων, δεν μπορεί να κρύψει την ουσία, δεν μπορεί να καλύψει την πραγματικότητα που πρέπει να γνωρίζουν αυτοί, που ξεζουμίζονται για να πληρώνουν πανάκριβα υπηρεσίες, προμήθειες και αγαθάμέσω της πολιτικής που ακολουθεί κυβέρνηση και τοπική διοίκηση. 
Ο χαρακτήρας των προμηθειών του κράτους και των φορέων του,λειτουργεί ως ένα πρόσθετο εργαλείο αναδιανομής των εισοδημάτων υπέρ των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, οι οποίοι κατά τεκμήριο αποτελούν και τους μεγάλους προμηθευτές του δημοσίου. Κανένας έλεγχος και διαφάνεια της διαδικασίας υλοποίησης των δημόσιων συμβάσεων προμηθειών, υπηρεσιών και έργων δεν αλλάζει στο παραμικρό την ουσία του ζητήματος, που είναι το φαγοπότι του λαϊκού πλούτου. 
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ υπερασπίζεται τη θέση της δημιουργίας ενός κρατικού φορέα σχεδιασμού, παραγωγής, εκτέλεσης δημοσίων έργων, που θα καλύπτει τις λαϊκές ανάγκες και θα πραγματοποιεί τεράστια εξοικονόμηση πόρων, γιατί το κέρδος είναι ο βασικός λόγος που εκτινάσσεται το κόστος των δημοσίων έργων, των προμηθειών, των μελετών, είναι ο λόγος που περνάνε και οι «φωτογραφικές» διατάξεις σε διαγωνισμούς. 
Αυτό είναι και το κύριο ζήτημα στο οποίο πρέπει να πάρει θέση κάθε παράταξη, τη στιγμή που μπαίνει το ερώτημα της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος. 

Ρόδος 6/03/2018 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/